תרד אפוי
תרד אפוי דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פירורי לחם, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: התרד האפוי הטוב ביותר, ביצים אפויות עם בשר חזיר ותרד, ו לזניה תרד אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
הסר את כל המים העודפים. קוצצים תרד. מסדרים תרד וקמח בשכבות, נסטלה הביסה ביצים בערך באמצע הדרך בין השכבות.
מערבבים פירורי גבינה ולחם.
מערבבים פטרוזיליה אופציונלית,אם תרצה.
מערבבים חמאה או מרגרינה, חלב, מלח ופלפל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) תנור במשך 50 דקות עד שעה אחת.