תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תרד ארטישוק ממולא Portobellos. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו בצל עור, כדי לספור 8, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו תרד ארטישוק ממולא Portobellos, תרד, בייקון + ארטישוק ממולא Portobellos, ו Portobellos ממולא תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף טפטוף של שמן ואת כובעי פורטובלו. כובעי העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
4
הוסף בלסמי למחבת ולאפשר לחומץ לבשל משם כפי שהוא מצפה את הכובעים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים כובעי בלסמי מזוגגים ליריעת עוגיות. להחזיר מחבת לתנור ולהוסיף שמן, שום ובצל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
כיריים
מחבת
6
בצל מטגן ושום 3 דקות, להוסיף תרד למחבת ולתת לו לנבול. קוצצים גס לבבות ארטישוק במעבד המזון ומוסיפים לתרד. ירקות העונה עם מלח ופלפל וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
מלח ופלפל
תרד
שום
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
7
מוסיפים טוסט קצוץ ומכניסים מילוי במניות עוף או ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקות
מילוי
עוף שלם
טוסט
8
מערבבים מלית ומפזרים קצת גבינה מגוררת. למעלה כל פטריה עם 1/5 של המילוי. הגדר פטריות בתנור במשך 5 דקות כדי להגדיר את המילוי.