קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות53
מגזין

תרד-בשר בקר ממולא

תרד-בשר בקר ממולא
תרד ממולא בשר בקר הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, פטריות, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו תרד בגריל ופטריות - בשר בקר ממולא, פילה חזיר ממולא תרד, ו פילה חזיר ממולא תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה הקפיצו פטריות ובצל בכף 1 שמן עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חצי מהשום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים תרד, 1/2 כפית מלח וקאיין. מבשלים עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסירים מהאש; מניחים בצד.
5
חותכים חריץ לאורכו למטה במרכז פילה בתוך 3/4 ב. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מורחים עם מלית תרד. מקפלים צד אחד של בשר על המילוי; לקשור כמה פעמים עם מחרוזת המטבח. משפשפים את השמן שנותר על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
שלב את אבקת הבצל, הפלפל ושאר השום והמלח; משפשפים על בקר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
אופים, ללא כיסוי, בשעה 425 למשך 40-55 דקות או עד שמדחום בשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160;; כל הכבוד, 170 גרם).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לעמוד במשך 10 דקות.
11
הסר מחרוזת לפני החיתוך.