תרד מוקרם
תרד מוקרם הוא תוספת ללא גלוטן וראשונית . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 186 קלוריות . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, שמנת כבדה, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחי אדמה מוקרם אפויים , בצל מתוק מוקרם עם ביסקוויטים בזיליקום חמאה ועוגת תרד של דיוויד טניס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שוטפים את התרד בכמה החלפות מים כדי להיפטר מכל גרגירים.
מסננים את התרד אך משאירים חלק מהמים נצמד לעלים.
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את התרד והשום. מבשלים, הופכים לעתים קרובות, עד שהתרד נבול באופן אחיד.
מסירים את השום ומכניסים את התרד למסננת ונותנים לו להתנקז היטב. לוחצים כמה שיותר נוזלים מהעלים וקוצצים אותם גס.
מחממים שוב את המחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השמנת ואגוז המוסקט; מבשלים עד שהוא מצטמצם מעט, כ-5 דקות.
מוסיפים את התרד והפרמזן ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהתרד חם, כ-5 דקות נוספות.