קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

תרד מוקרם

תרד מוקרם
תרד גראטן דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 371 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 495 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. נסו תרד מוקרם, תרד מוקרם, ו Gratin Semolinan ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ממיסים את החמאה במחבת סאוט כבדה עם תחתית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקמח ואת אגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השמנת והחלב ומבשלים עד מעובה. לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ולהוסיף את התרד לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1/2 כוס גבינת הפרמזן ומערבבים היטב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את התרד לתבנית אפייה ומפזרים את 1/2 כוס פרמזן הנותרים ואת Gruyere על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים במשך 20 דקות עד חם תוסס.
9
מגישים חם.
10
הערה: מתכון זה עודכן ועשוי להיות שונה ממה ששודר או פורסם במקור.