תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם
תרד, תפוחי אדמה, ובייקון מוקרם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך תפוחי אדמה, פלפל פימנטו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם, תפוחי אדמה תרד מוקרמים, ו בייקון, פרמזן ותרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז ועדיין המשרד, על 15 דקות; לנקז ולהניח בצד להתקרר.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה החמה עד שהתרככה, 1 עד 2 דקות.
מקציפים קמח בצל ירוק וחמאה; מערבבים בהדרגה בחלב, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מעובה ותוססת. מערבבים מלח וגבינת צ ' דר לרוטב, ערבוב עד גבינה נמסה.
פורסים תפוחי אדמה ומניחים כמחצית מתפוחי האדמה בתחתית תבשיל קדרה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
שכבה חצי התרד וחצי פימנטוס על תפוחי אדמה ושופכים חצי רוטב הגבינה על התרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב גבינה שנותר. מכסים תבשיל קדרה בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 50 דקות; לחשוף צלחת ולהמשיך לאפות עד השחמה על גבי, 5 עד 10 דקות יותר.