קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט

תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט
תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 86 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 947 קלוריות. אם יש לכם שקית תבלינים של 8 גרגירי פלפל, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 61%. מתכונים דומים: עוף עם סרט כחול ואטריות, מתכון קוקטייל הקוקרל עם חצאית, ו אטריות קישואים עם רוטב עגבניות פטריות בשר.

הוראות

1
מניחים קמח בתלולית על משטח עץ ויוצרים באר קטנה באמצע הקמח. מקציפים קלות ביצים עם מלח וחומץ. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים מעט בכל פעם לקמח, מסרקים במזלג כדי להרטיב את כל פיסות הקמח. ללוש בצק למסה מלוכדת. לאחר מכן ממשיכים ללוש עד חלקה וגמישה, על 400 משיכות. מפרידים כ - 1/4 מהבצק לכדור נפרד לטיגון. מכסים כל מנת בצק בניילון כדי למנוע התייבשות ומניחים לנוח כ -20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מתבלים עוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מחממים חמאה ושמן ברונדו גדול או במחבת מוקפצת, ועוף חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים עוף לפלטת שירות, ומוסיפים פטריות למחבת ומקפיצים עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים עד שקיפות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים ברנדי דובדבן, ולאחר מכן דה זיגוג מחבת עם יין.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מחזירים את חלקי העוף לרוטב, מוסיפים את השקית, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
בזמן שהעוף מתבשל, מרדדים בצק במכונת פסטה (1/4 בכל פעם) עד שהוא בעובי של כ-1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
חותכים את החלק השמור לטיגון לרצועות דקות באורך 2 אינץ'.
9
חותכים את החלק הגדול יותר לסרטים בעזרת רולר פסטה או חותך פיצה. מטגנים את החלק השמור הקטן יותר בחום של 350 מעלות פרנהייט עד להזהבה ומניחים על נייר מגבת לניקוז. מבשלים מנה גדולה יותר במים רותחים עד אל דנטה, רק כמה דקות לפסטה טרייה, ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
10
מוציאים בעדינות עוף לפלטה, מסננים רוטב ומחזירים את הרוטב לתבנית. אפשר לרוטב להפחית עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מסיימים את הרוטב על ידי הסרה מהאש והקצפה בקרם פרש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים פסטה מבושלת על צלחת הגשה ומעליהם עוף. כפית רוטב סביב עוף העליון עם בצק מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים