תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט
תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 86 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 947 קלוריות. אם יש לכם שקית תבלינים של 8 גרגירי פלפל, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 61%. מתכונים דומים: עוף עם סרט כחול ואטריות, מתכון קוקטייל הקוקרל עם חצאית, ו אטריות קישואים עם רוטב עגבניות פטריות בשר.
הוראות
מניחים קמח בתלולית על משטח עץ ויוצרים באר קטנה באמצע הקמח. מקציפים קלות ביצים עם מלח וחומץ. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים מעט בכל פעם לקמח, מסרקים במזלג כדי להרטיב את כל פיסות הקמח. ללוש בצק למסה מלוכדת. לאחר מכן ממשיכים ללוש עד חלקה וגמישה, על 400 משיכות. מפרידים כ - 1/4 מהבצק לכדור נפרד לטיגון. מכסים כל מנת בצק בניילון כדי למנוע התייבשות ומניחים לנוח כ -20 דקות בטמפרטורת החדר.
מתבלים עוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
מחממים חמאה ושמן ברונדו גדול או במחבת מוקפצת, ועוף חום מכל הצדדים.
מוציאים עוף לפלטת שירות, ומוסיפים פטריות למחבת ומקפיצים עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים עד שקיפות.
מוסיפים ברנדי דובדבן, ולאחר מכן דה זיגוג מחבת עם יין.
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מחזירים את חלקי העוף לרוטב, מוסיפים את השקית, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך, כ-40 דקות.
בזמן שהעוף מתבשל, מרדדים בצק במכונת פסטה (1/4 בכל פעם) עד שהוא בעובי של כ-1/16 אינץ'.
חותכים את החלק השמור לטיגון לרצועות דקות באורך 2 אינץ'.
חותכים את החלק הגדול יותר לסרטים בעזרת רולר פסטה או חותך פיצה. מטגנים את החלק השמור הקטן יותר בחום של 350 מעלות פרנהייט עד להזהבה ומניחים על נייר מגבת לניקוז. מבשלים מנה גדולה יותר במים רותחים עד אל דנטה, רק כמה דקות לפסטה טרייה, ומסננים.
מוציאים בעדינות עוף לפלטה, מסננים רוטב ומחזירים את הרוטב לתבנית. אפשר לרוטב להפחית עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מסיימים את הרוטב על ידי הסרה מהאש והקצפה בקרם פרש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מניחים פסטה מבושלת על צלחת הגשה ומעליהם עוף. כפית רוטב סביב עוף העליון עם בצק מטוגן.