תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 86 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 947 קלוריות. אם יש לכם שקית תבלינים של 8 גרגירי פלפל, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 61%. מתכונים דומים: עוף עם סרט כחול ואטריות, מתכון קוקטייל הקוקרל עם חצאית, ו אטריות קישואים עם רוטב עגבניות פטריות בשר.
הוראות
1
מניחים קמח בתלולית על משטח עץ ויוצרים באר קטנה באמצע הקמח. מקציפים קלות ביצים עם מלח וחומץ. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים מעט בכל פעם לקמח, מסרקים במזלג כדי להרטיב את כל פיסות הקמח. ללוש בצק למסה מלוכדת. לאחר מכן ממשיכים ללוש עד חלקה וגמישה, על 400 משיכות. מפרידים כ - 1/4 מהבצק לכדור נפרד לטיגון. מכסים כל מנת בצק בניילון כדי למנוע התייבשות ומניחים לנוח כ -20 דקות בטמפרטורת החדר.
חותכים את החלק השמור לטיגון לרצועות דקות באורך 2 אינץ'.
9
חותכים את החלק הגדול יותר לסרטים בעזרת רולר פסטה או חותך פיצה. מטגנים את החלק השמור הקטן יותר בחום של 350 מעלות פרנהייט עד להזהבה ומניחים על נייר מגבת לניקוז. מבשלים מנה גדולה יותר במים רותחים עד אל דנטה, רק כמה דקות לפסטה טרייה, ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
10
מוציאים בעדינות עוף לפלטה, מסננים רוטב ומחזירים את הרוטב לתבנית. אפשר לרוטב להפחית עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מסיימים את הרוטב על ידי הסרה מהאש והקצפה בקרם פרש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים פסטה מבושלת על צלחת הגשה ומעליהם עוף. כפית רוטב סביב עוף העליון עם בצק מטוגן.