תרנגול הודו בגריל ' ילד לוקח בערך 16 שעות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 1292 קלוריות, 102 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפל אנהיים, סלרי, בצל ירוק ומלח ים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. עם כפית ציון 95%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגול הודו בגריל, פובוי שרימפס בגריל, ו פובוי שרימפס בגריל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור לצלייה נמוכה. מחממים את הלחם ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות, ומוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מורחים את הרמולדה של מיס דיקסי משני צידי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אחוז שומן
4
שכבה על הודו, עגבניות, פפרונצ ' יני ורומיין. למעלה עם חצי אחר של לחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רומיין
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אחוז שומן
5
במעבד מזון מוסיפים את כל המרכיבים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה, 25 עד 35 שניות בהתאם למהירות הבלנדר. לגרד את הצדדים לפי הצורך. מקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שלב את כל המרכיבים יחד בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה מחדש.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מניחים בקערה, כדי לתפוס דליפות, ומקררים 12 עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מוציאים את חזה ההודו מהמלוח, מסננים היטב ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מניחים את חזה ההודו, עם העור כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
11
מניחים בתנור ומבשלים במשך שעה 1 15 דקות. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים 10 עד 15 דקות נוספות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות צלזיוס והעור שחום יפה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
בינתיים מחממים את הגריל לחום בינוני ומשמנים את הסורגים בנדיבות בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
14
לאחר שההודו נח, חותכים את הבשר מהעצם ומגלפים לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
מניחים את הפרוסות על הגריל ומבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד, רק עד שמתפתחים סימני גריל.
פו בוי יכול להיות מזווג עם סוביניון בלאן, יין רוז רוז, אלברינו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -26 דולר.
שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן
חומציות בהירה ורעננות פריכה, עם טעמים של אפרסק עסיסי, פסיפלורה ואשכולית-כמו גם ניחוחות מפתים של יסמין וגרידת לימון. בעל גוף בינוני, עם גימור מתמשך.תערובת: 91% סוביניון בלאן, 8% סמיון, 1% מוסקט