תרנגול הודו מזוגג וסיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיידר-ברן-ו-מזוגג טורקיה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 118 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 931 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חמאה, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו סיידר בריין טורקיה עם זיגוג מייפל סיידר, ירך חזיר מזוגגת סיידר, חרדל., ו טורקיה סיידר בריין (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים 1 ליטר סיידר תפוחים, מלח, allspice, ועלים מפרץ בסיר 20 ליטר 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מגניב לגמרי.
להוסיף סיידר 3 ליטרים הנותרים 4 ליטרים מים.
מניחים הודו במי מלח. מכסים ומקררים בין לילה.
מסננים את טורקיה ושוטפים. מסדרים על כמה שכבות של מגבות נייר במחבת צלייה. מקררים שנחשפו בין לילה.
מבשלים את כל החומרים בסיר גדול 30 דקות. מסננים מרק מרווה לקערה.
מרתיחים סיידר בסיר עד מופחת 1/4 כוס, על 15 דקות.
להקציף בחמאה. מגניב לגמרי.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור; מחממים ל 177°.
הסר מגבות נייר מחבת צלייה. Pat main ו הצוואר חללים של טורקיה יבש; דברים רופף עם מלית.
מניחים את תרנגול ההודו במחבת, תוחבים את הכנפיים למטה, וקושרים את הרגליים באופן רופף.
מברשת עם כמה זיגוג. צלי עד תחילת חום, על 1 שעה. מכסים בנייר כסף. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 175 ° F, צחצוח עם זיגוג כל 30 דקות והוספת עד 1 כוס מים כדי פאן אם טיפות מתחילים לשרוף, על 3 שעות יותר.
להעביר טורקיה מגש; אוהל עם נייר כסף.
יוצקים מיצי מחבת לתוך כוס מדידה גדולה. כפית משומן. מילואים 3 כפות שומן ומיצים degreased.
יוצקים מרק מרווה למחבת צלייה. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות.
שלב קמח, עלי מרווה, ושמורות 3 כפות שומן בסיר גדול כבד; מערבבים מעל חום בינוני 1 דקה.
לטאטא במרק מן מחבת צלייה ומיצי פאן שמורות.
מוסיפים אפלג ' ק ושמנת ומרתיחים עד שהרוטב מתעבה מעט, מטאטא לעתים קרובות, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הזן לסירת תחתית.