ארוחת ערב הערב: סטייק קובייה א לה סולסברי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך חרדל דיז'ון, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת סטייק סולסברי HDTV, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו ארוחת ערב: Momofuku סטייק Ssäm (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון מחממים ל 121°. בינתיים, לשפוך קמח, מלח, ופלפל שחור על צלחת גדולה ומערבבים היטב. לדלות כל סטייק קובייה בתערובת קמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סטייק קובייה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים כף אחת כל שמן וחמאה לתנור ההולנדי. הפעל חום לגובה בינוני. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף שני סטייקים קובייה. מבשלים במשך כארבע דקות בכל צד, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר סטייקים קובייה ולהניח בצד על צלחת. חזור על התהליך עם הנותרים שני סטייקים קובייה, הוספת עוד שמן וחמאה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בזהירות לשפוך את כל השומן שנותר בתנור ההולנדי, ולאחר מכן להוסיף חמאה ושמן הנותרים. הפעל חום בינוני גבוה, וכאשר שמן מנצנץ, מוסיפים בצל, שום, ופטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא קרמל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
להוסיף יין. באמצעות מרית עץ, גרוטאות את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף רוטב ווסטרשייר, חרדל, ומניה. מערבבים היטב, ואז מוסיפים סטייק קובייה, מלטפים אותם לרוטב ככל האפשר. מכסים תנור הולנדי ומניחים על מדף תחתון באמצע התנור. מבשלים עד מאוד רך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
סטייק קובייה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.