תרנגול הודו מזוגג מייפל
תרנגול הודו מזוגג מייפל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 891 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות ותקני הודו, מרווה, ירקות צלויים במיץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: תרנגול הודו מזוגג מייפל, תרנגול הודו מזוגג מייפל, ו תרנגול הודו מזוגג מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 450 F. בקערה קטנה, משלבים את סירופ מייפל ומיץ תפוזים כדי להפוך זיגוג; להפריש.
מניחים את ההודו במחבת מתכת גדולה צלייה, השד בצד למטה. לשפשף את טורקיה עם חצי שמן ומפזרים חצי מלח ופלפל. הפוך את טורקיה בזהירות להפריד את העור מן השד.
שלב את הקורנית, מרווה, וחמאה ולהפיץ אותו מתחת לעור. לקשור את הרגליים יחד עם חוט בישול. לשפשף את פני השטח של טורקיה עם השמן הנותר ומפזרים מלח ופלפל הנותרים. (המתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה; לכסות ולשמור בקירור.)
מניחים את ההודו ואת ערמון-תאנה מלית בתנור. לאחר 30 דקות, יוצקים את זיגוג כתום מייפל על טורקיה ומכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום. המשיכו לצלות, לצלות עם טפטוף המחבת כל 30 דקות. צולים את ההודו למשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום מוכנס לתוך הירך רושם 165 F.
הסר את המילוי לאחר 1 שעה ולהניח בצד.
שים את הירקות צלויים סיידר בתנור.
הסר את טורקיה מן המחבת צלייה ולתת מנוחה, מכוסה, במשך 15 דקות.
יוצקים את השומן העודף מן המחבת, מוסיפים את ורמוט, ומבשלים על חום בינוני על הכיריים עד הנוזל מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים עד מעובה, 4 עד 5 דקות.
תחרוט את ההודו, תגיש ותעביר את רוטב המחבת.