תרנגול הודו צלוי מייפל ורוטב
תרנגול הודו צלוי מייפל ורוטב דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 431 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 20. 279 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים סיידר תפוחים, עלה דפנה, מיורן וגרידת לימון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מצוינת. נסו תרנגול הודו צלוי עסיסי עם רוטב מייפל, תרנגול הודו צלוי מזוגג בסירופ מייפל עם רוטב ריזלינג, ו תרנגול הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרתיחים סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה עד להפחתה ל -1 / 2 כוס (כ -20 דקות).
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1/2 מהטימין והמיורן וכל גרידת הלימון.
מוסיפים את החמאה או המרגרינה ומקציפים עד להמסה.
מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. מכסים ומקררים עד קר (סירופ יכול להתבצע עד 2 ימים קדימה).
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מניחים מתלה לתנור בשליש הנמוך ביותר של התנור.
לשטוף ולייבש תרנגול הודו.
מניחים הודו בתבנית צלייה גדולה. שקופיות יד תחת עור של שד כדי לשחרר שד עור. משפשפים 1/2 כוס מתערובת חמאת המייפל מתחת לעור השד. אם מתכננים מלית טורקיה לעשות זאת עכשיו. משפשפים 1/4 כוס מתערובת חמאת המייפל על החלק החיצוני של ההודו. עם מטבח מחרוזת עניבת רגליים של טורקיה יחד באופן רופף.
מסדרים את הבצל הקצוץ, הסלרי הקצוץ והגזר הקצוץ סביב ההודו בתבנית הצלייה. אם תרצה, ניתן להוסיף את הצוואר והגיבלטים לירקות.
מפזרים את יתרת הטימין והמיורן על הירקות ויוצקים את ציר העוף לתבנית.
צולים הודו בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס), וכסו את הודו באופן רופף בנייר כסף (צד מבריק לכיוון הודו). ממשיכים לצלות עד שהם רכים מאוד, ומתבלים מדי פעם במיצי מחבת. כ - 3 עד 4 שעות ללא מילוי, 4 עד 5 שעות ממולאות. נקב את מפרק הרגל במזלג, אם המיצים צלולים או ורודים קלושים אז ההודו מוכן.
מעבירים הודו לפלטה ומפרצון עם נייר כסף. שמור תערובת מחבת לרוטב.
להכנת רוטב: מסננים מיצי מחבת לכוס מדידה. כפית שומן ממיצים.
הוסף מספיק ציר עוף להכנת 3 כוסות.
מעבירים נוזלים לסיר כבד ומביאים לרתיחה.
מערבבים 3 כפות מתערובת חמאת המייפל השמורה עם הקמח בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מוסיפים את טימין טרי קצוץ עלה דפנה. מרתיחים עד שהם מצטמצמים ומסמיכים מעט, תוך הקצפה מדי פעם.
מוסיפים ברנדי תפוחים אם רוצים ומתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.