תרנגול הודו צלוי פשוט מושלם
תרנגול הודו צלוי פשוט מושלם יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 514 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורקיה, מלית, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו הודו צלוי מושלם, הודו צלוי מושלם, ו הודו צלוי מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים מתלה בעמדה הנמוכה ביותר של התנור.
הסר את צוואר תרנגול ההודו ואת הקרביים, לשטוף את טורקיה, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. באופן רופף למלא את חלל הגוף עם מלית. לשפשף את העור עם חמאה רכה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מקם אוהל רדיד אלומיניום מעל טורקיה.
מניחים את טורקיה בתנור, ויוצקים 2 כוסות טורקיה לתחתית המחבת הצלייה. למרוח על כל 30 דקות עם המיצים בתחתית המחבת. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים מלאי כדי להרטיב אותם, בערך 1 עד 2 כוסות בכל פעם.
הסר רדיד אלומיניום לאחר 2 1/2 שעות. צלוי עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), על 4 שעות.
להעביר את טורקיה מגש גדול, ולתת לו לעמוד לפחות 20 עד 30 דקות לפני גילוף.