תרנגולות קורניות בגריל עם חרדל דבש-זיגוג כוסברה
אם יש לכם זרעי סלרי, פלפל סדוק, תרנגולות קורנישוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות משחק קורניש עם דבש-חרדל-שום-זיגוג כוסברה, תרנגולות קורניות בגריל עם זיגוג משמש-חרדל, ו רוק קורניש משחק תרנגולות עם זיגוג לבנדר-דבש.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
מערבבים את זרעי החרדל ואת זרעי הסלרי במחבת קטנה; מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה או עד קלוי.
מניחים זרעים בבלנדר, ומעבדים עד הקרקע.
מוסיפים דבש ואת המרכיבים הבאים 7 (דבש דרך שום); תערובת תהליך עד היטב מעורבב.
מניחים תרנגולות ותערובת 1 כוס דבש בצלחת רדודה; מכסים ומרינדה במקרר 8 שעות, הזמנת תערובת הדבש הנותרת.
הסר תרנגולות מן המנה; להשליך מרינדה.
מניחים תרנגולות על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 25 דקות או עד מיצים לרוץ ברור, מפנה ושופע לעתים קרובות עם תערובת הדבש השמורה.