תרנגולות קורניות מטוגנות בתנור עם חומץ סיידר ורוטב ירקות חמים
תרנגולות קורניות מטוגנות בתנור עם חומץ סיידר ורוטב ירקות חמים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, תפוח גראני סמית, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו Sindhi Choosas (תרנגולות קורניש מטוגנות), ירכיים עוף סיידר חומץ צלוי, ו ירכיים עוף סיידר חומץ צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
4
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה; חופרים תרנגולות בתערובת קמח. ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שמן ותרנגולות ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהמחבת.
7
מוסיפים כרישה, פטריות ושום למחבת; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מרק וחומץ, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר תרנגולות למחבת; להוסיף עגבניות, תפוח, ותפוחי אדמה. להביא לרתיחה. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד תרנגולות נעשים.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים תרנגולות על מגש הגשה, ולשמור חם.
10
הסר תערובת ירקות מחבת עם כפית מחוררת; מקום בקערת הגשה. שמור 2 כוסות בישול נוזלי במחבת; להשליך נוזל שנותר. מביאים נוזל בישול שמור לרתיחה; לבשל 8 דקות או עד מופחת בחצי, ערבוב מדי פעם.