תרנגולות קורניות עם זיגוג דובדבנים-מילוי דובדבנים
תרנגולות קורניות מזוגגות דובדבן עם מילוי שאור-דובדבן דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1423 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, ג'ינג'ר טחון, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו תרנגולות קורניות מזוגגות עם מילוי פקאן-אורז, תרנגולות קורניות מזוגגות עם רימונים-אורז מלית, ו תרנגולות קורניות מזוגגות עם אורז בר ומשמש מלית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
מוסיפים 1/3 בצל כוס, גזר, סלרי ועופות תיבול; מבשלים 7 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק ודובדבנים. להביא לרתיחה, ומבשלים 2 דקות.
מערבבים תערובת ירקות, קוביות לחם, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה. מערבבים היטב לשלב; מגניב לחלוטין.
שלב 1/4 כפית מלח, משמר, והבא 6 מרכיבים (דרך שום) בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות. לשטוף תרנגולות תחת מים קרים; טפיחה יבשה.
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. עבודה עם תרנגולת 1 בכל פעם, באופן רופף דברים כל תרנגולת עם תערובת לחם 3/4 כוס. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת תרנגולת. חזור על הליך עם התרנגולות שנותרו תערובת לחם; מניחים תרנגולות, הצדדים השד למעלה, על מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
מפזרים 1/4 הנותרים פלפל כפית ונותר 1/4 כפית מלח.
אופים ב 475 במשך 15 דקות; להסיר מהתנור.
מברשת תרנגולות עם שימורים תערובת; להפחית את טמפרטורת התנור ל 40
אופים 35 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס לתוך מלית רושמים 165, צולה כל 10 דקות עם תערובת משמר.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.