תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי
תרנגולות קורניש עם רוטב פורט-דובדבן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 750 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, שמן זית, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port, עוף צלוי עם רוטב חמוציות, ו תרנגולות קורניש אפויות ברוטב קמברלנד (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר קרביים וצוואר מתרנגולות. לשטוף עם מים קרים; לטפוח יבש.
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
שלב פפריקה, הבא 3 מרכיבים (באמצעות פלפל), ו 1/4 כפית טימין קצוץ; לשפשף על תרנגולות.
מניחים חצאי תרנגולת, השד הצדדים למעלה, במחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול; מקום sprig טימין בחלל של כל ציפור.
הכנס מדחום לתוך חלק בשרי של הירך, הימנעות העצם.
אופים ב תרנגולות ב 400 במשך 35 דקות או עד רשם מדחום 16
מעבירים תרנגולות למגש; מכסים בנייר כסף.
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף מן מחבת broiler לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות עד השומן עולה למעלה. חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
מסננים טפטוף לתוך קערה קטנה; להשליך שומן. שים את הטפטוף בצד.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מערבבים מרק, יציאה, 1/4 כפית טימין קצוץ, קורנפלור, דובדבנים, טפטוף שמורות, וכל מיצים שנצברו על מגש; מוסיפים למחבת, ומבשלים 5 דקות.
מגישים תרנגולות ברוטב; מקשטים עם גבעולי טימין נוספים, אם תרצה בכך.