תרנגולות קורניש מרוקאיות
תרנגולות קורניש מרוקאיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 883 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך דבש, הל טחון, תרנגולות קורניש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי בסגנון מרוקאי עם ירקות, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרוסות תפוז ב 2 (13 x 9 אינץ') מנות אפייה, ומפזרים באופן שווה עם תאריכים.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
הסר את העור, לקצץ שומן עודף. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
מניחים חצאי תרנגולת, צד בשרני למעלה, על גבי תאריכים.
מניחים כוסברה במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד קצוץ גס.
הוסף הל, כמון, כוסברה ושום, ולעבד עד קצוץ דק. תערובת כוסברה פט על תרנגולות; לארגן זיתים סביב תרנגולות.
מערבבים היטב חומץ, יין ודבש; מערבבים היטב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מניחים במקרר עד יומיים, אם תרצה בכך.
לאט לאט לשפוך מרינדה על תרנגולות. מכסים ומרינדה במקרר 2 עד 24 שעות, מתבלים פעם אחת עם תערובת חומץ.
לחשוף תרנגולות, ואופים ב 350 במשך 1 שעה ו 25 דקות או עד מיצים לרוץ ברור, basting occassionally עם תערובת חומץ. כנפי מגן בנייר כסף, במידת הצורך.