תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך ודבש תפוח
תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך, ודבש תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1019 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוק קורניש משחק תרנגולות עם זיגוג לבנדר-דבש, תרנגולות קורניות בגריל עם חרדל דבש-זיגוג כוסברה, ו תרנגולות משחק קורניש עם דבש-חרדל-שום-זיגוג כוסברה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת צלייה, לשלב את התפוחים, משמשים, צימוקים, אגוזי מלך, קינמון, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים את התערובת על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוחים, דבש, טימין, ו 1/4 כפית מלח לעשות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים את התרנגולות קורניש עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל ולהגדיר אותם השד בצד למטה על גבי תערובת פירות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מברשת את התרנגולות עם כמה זיגוג ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
7
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. מערבבים את תערובת הפירות והאגוזים והופכים את התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברישים אותם עם יותר זיגוג, להחזיר את המחבת לתנור, ומבשלים עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות יותר. זיגוג התרנגולות בפעם האחרונה ומגישים אותם עם רוטב פירות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
הצעות תפריט: אורז בר ארצי או בולגר פילאף יאזן את רוטב הפרי המתוק כאן.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
המלצת יין: פירות ואגוזים בצלחת זו יהיה זוג טוב עם מרקם עשיר וטעם של פינו טוקאי גרי, לבן מאלזס בצרפת. יין אדום עם שפע של טעם פירות, כגון גרנאש מקליפורניה, יהיה עוד שידוך טוב.