תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך ודבש תפוח
תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך, ודבש תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1019 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוק קורניש משחק תרנגולות עם זיגוג לבנדר-דבש, תרנגולות קורניות בגריל עם חרדל דבש-זיגוג כוסברה, ו תרנגולות משחק קורניש עם דבש-חרדל-שום-זיגוג כוסברה.
הוראות
במחבת צלייה, לשלב את התפוחים, משמשים, צימוקים, אגוזי מלך, קינמון, וחמאה.
מורחים את התערובת על החלק התחתון של המחבת.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוחים, דבש, טימין, ו 1/4 כפית מלח לעשות זיגוג.
מפזרים את התרנגולות קורניש עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל ולהגדיר אותם השד בצד למטה על גבי תערובת פירות ואגוזים.
מברשת את התרנגולות עם כמה זיגוג ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. מערבבים את תערובת הפירות והאגוזים והופכים את התרנגולות.
מברישים אותם עם יותר זיגוג, להחזיר את המחבת לתנור, ומבשלים עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות יותר. זיגוג התרנגולות בפעם האחרונה ומגישים אותם עם רוטב פירות ואגוזים.
הצעות תפריט: אורז בר ארצי או בולגר פילאף יאזן את רוטב הפרי המתוק כאן.
המלצת יין: פירות ואגוזים בצלחת זו יהיה זוג טוב עם מרקם עשיר וטעם של פינו טוקאי גרי, לבן מאלזס בצרפת. יין אדום עם שפע של טעם פירות, כגון גרנאש מקליפורניה, יהיה עוד שידוך טוב.