קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך ודבש תפוח

תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך ודבש תפוח
תרנגולות קורניש עם זיגוג פירות, אגוזי מלך, ודבש תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1019 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוק קורניש משחק תרנגולות עם זיגוג לבנדר-דבש, תרנגולות קורניות בגריל עם חרדל דבש-זיגוג כוסברה, ו תרנגולות משחק קורניש עם דבש-חרדל-שום-זיגוג כוסברה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת צלייה, לשלב את התפוחים, משמשים, צימוקים, אגוזי מלך, קינמון, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים את התערובת על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוחים, דבש, טימין, ו 1/4 כפית מלח לעשות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים את התרנגולות קורניש עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל ולהגדיר אותם השד בצד למטה על גבי תערובת פירות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מברשת את התרנגולות עם כמה זיגוג ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. מערבבים את תערובת הפירות והאגוזים והופכים את התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברישים אותם עם יותר זיגוג, להחזיר את המחבת לתנור, ומבשלים עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות יותר. זיגוג התרנגולות בפעם האחרונה ומגישים אותם עם רוטב פירות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
הצעות תפריט: אורז בר ארצי או בולגר פילאף יאזן את רוטב הפרי המתוק כאן.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
המלצת יין: פירות ואגוזים בצלחת זו יהיה זוג טוב עם מרקם עשיר וטעם של פינו טוקאי גרי, לבן מאלזס בצרפת. יין אדום עם שפע של טעם פירות, כגון גרנאש מקליפורניה, יהיה עוד שידוך טוב.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריספינו גריס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק