תרנגולות קורניש צלויות עם מילוי פנזנלה
צלי תרנגולות קורניש עם מילוי Panzanella עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1054 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם לחם כפרי, חמאה, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלי קורניש משחק תרנגולות עם מלית פירות מלוחים, תרנגולות קורניש עם מלית שקדים, ו תרנגולות קורניש עם מלית חמוציות.
הוראות
שים את קוביות הלחם בתנור בזמן שהוא מתחמם וטוסט אותם עד חום זהוב, על 6 דקות.
לסובב את הכנפיים של התרנגולות קורניש מאחורי גבם ולקשור את הרגליים יחד.
שים את התרנגולות, הנקה למעלה, במחבת צלייה. מעיל את התרנגולות עם 1 כף השמן; מפזרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. נקודה עם החמאה. צולים את התרנגולות עד הרגע, בערך 40 דקות.
בינתיים, שמן צלחת אפייה עמוקה 1 ליטר. בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם שום, פטרוזיליה, רוזמרין, 3/4 הנותרים מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית.
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ואת הנותרים 2 כפות שמן ומערבבים היטב לשלב.
שים את המילוי בתבנית אפייה מוכנה לכסות עם מכסה או עם רדיד אלומיניום.
הסר את הכיסוי; אופים עד המילוי הוא חום פריך וזהוב, על 12 דקות יותר.
כאשר התרנגולות נעשות, להעביר אותם לצלחת ולהשאיר לנוח במקום חם במשך כ 10 דקות.
יוצקים את השומן מהמחבת הקלייה ומוסיפים כל מיצים שהצטברו מהתרנגולות.
חותכים את התרנגולות לשניים ומגישים עם המילוי ומיצי פאן.
תפריט הצעה: רק ירקות ירוקים, אולי ברוקולי rabe, יש צורך להשלים את הארוחה.
המלצת יין: מתכון כפרי, איטלקי המושפע זה ילך יפה עם אדום איטלקי כגון קיאנטי קלאסיקו. הוא משלב טעמי פירות עם החומציות לעמוד על החומרים החזקים כאן.