מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 131 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם כיכר לחם, מלח, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: מטבל עוף באפלו, מטבל עוף באפלו, ו מטבל עוף באפלו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים מחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
מפזרים את שני צידי העוף במעט מלח ופלפל, הסוכר החום, הפפריקה והקאיין. צורבים את שני צידי העוף במחבת עד להזהבה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את רוטב הכנף, מביאים לרתיחה ומסיימים בתנור עד שהעוף רושם 160 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב כנפיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן מגניב, ולאחר מכן למשוך את הבשר עם הידיים. התאימו את התיבול במידת הצורך והכניסו חזרה לתנור לצלייה עד לקבלת קרום וקרמל מעל, כ -4 דקות.