אנטיפסטי (או אנטיפסטו ביחיד), שמשמעותו פשוט "לפני הארוחה" באיטלקית, הם מתאבנים המוגשים כדי לעורר את בלוטות הטעם והתיאבון לקראת המנות העיקריות. אלה בדרך כלל מורכבים מבשרים מיושנים, צ'באטה חמה וירקות עונתיים כמו זיתים, פלפלים, צלפים, פטריות או לבבות ארטישוק. בדיוק כמו הטאפאס של הספרדים, גם לאיטלקים יש המון מתכוני אנטיפסטי.
ריכזנו עבורכם מבחר מתכוני אנטיפסטי אותנטיים בשילוב עם כמה רעיונות ושילובים חדשים. ממיטב מתכוני הברוסקטה האיטלקית ועד ארנצ'יני קון סלסה די פומודורי ארוסטטי (כדורי אורז מטוגנים עם רוטב עגבניות ופלפלים קלויים). אז קדימה, האורחים מחכים, בואו נפתח את הארוחה כמו שרק האיטלקים יודעים!