קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

אבוקדו תירס ובצל צלוי

אבוקדו תירס ובצל צלוי
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי, פלפל אדום קלוי וגואקמולי בצל, ו גוואקמולי תירס ופלפל אדום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים גרעיני תירס למחבת; לטגן 3 דקות או עד תירס מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהמחבת; מגניב 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים ממרח אבוקדו בקערה בינונית; מערבבים בתירס, בצל, כוסברה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפלפלפל
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני