איך להכין אוכל לחג המולד מראש

מה יותר טוב מלדעת שאתה מקדים את המשחק ביום חג המולד! אפשר להתחמם בידיעה שרוב הבישולים כבר בוצעו. זה אומר שיש לך יותר זמן לדברים העדינים יותר בחיים, כמו טיפול במדורת עצים, לנקות אבק מבקבוק ישן של קלרט או להסתובב בטירוף לפני שהאורחים הראשונים מגיעים!

כאן אנו מציגים כמה רעיונות שמובטח יקנו לכם זמן יקר במהלך עונת החגים, וחשוב מכך גם יהיו טעימים. רבות מההצעות הללו יהיו הרבה יותר קלות אם תוכל לאפשר מקום מספיק במקרר ובמקפיא שלך.

תפוחי אדמה צלויים מהירים!

לעתים קרובות תוספות הצד ביום חג המולד יכולות להיות הכי מטופשות. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה בצורה יפה וגמישה, ואז להביא מחבת בגודל טוב לרתיחה ולהמליח לפי הצורך. עדיף לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רק רכים במשך כשש עד שבע דקות. מסננים את כל מי הבישול העודפים, מחזירים למחבת ואז מפזרים כמויות נדיבות של קמח. החל מעט שריר בשלב זה ותחמיץ את תפוחי האדמה, מה שאומר ספאד צלי אפילו ראוי לפרס!

אז עכשיו כל מה שאתם צריכים לעשות זה לסדר את היפות הקטנות האלה על תבנית אפייה או דומה ולהקפיא! הטיפ כאן הוא לשים אותם על דף נייר חסין שומן. אתה יכול להקפיא בשמחה עד חודש. ביום, פשוט להכניס אותם לתנור ולבשל אותם כתפוחי אדמה צלויים רגילים!

גרובי גרובי!

קוצצים בצל מוסיפים מעט שום ומטגנים עד שהוא רך. השלב הבא תלוי במה שיש לכם בבית. אתה יכול להוסיף כף חומץ בלסמי, אין צורך במשהו מפואר מדי, כי זה באמת רק הוספת קצת ביס לרוטב. מבשלים ומצמצמים את זה עד שהוא איבד את רוב המים ואיבד חלק מהחומציות הקשה. מוסיפים כוס גדולה של ציר עוף באיכות טובה או דומה ומערבבים. המפתח האחרון הוא להסמיך עם כף קורנפלור, תוך הקפדה על ערבוב מתמיד. אתה יכול אפילו להוסיף לזה מעט אבקת חרדל אנגלי אם תרצה.

העצה החוסכת בזמן היא שכעת אתה יכול להשאיר את זה להתקרר ולהקפיא או לשים אותו במקרר כמה ימים לפני היום הגדול!

אינסטנט פודינג יורקשייר

ובכן, האמת היא שהם לא מיידיים, אלא די קרובים!

אנו ממליצים על תערובת מסורתית של קמח רגיל, ביצים וחלב ושימוש בשמן צמחי. כדי להוסיף קצת יותר סטייל לזה, השתמשו בפח פודינג רב חורים כדי לייצר פודינג מיני-יורקשייר למות עבורם! לכן, הכינו את הבלילה שלכם (הכי טוב להשתמש במתכון מהימן), מתבלים היטב והבטיחו שכל הגושים יטופלו.

התנור חייב להיות לוהט ואז לטפטף את השמן לכיסוי כל תבנית האפייה. לאחר מכן לחמם את תבנית האפייה לכמה דקות, ואז לשפוך פנימה את הבלילה. מניחים את התבנית בזהירות באמצע התנור החם ומניחים ל-20 עד 25 דקות להתבשל ולתפוח עד להזהבה! מוציאים ומשאירים להתקרר. עכשיו, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להקפיא את התענוגות הקטנים האלה עד שתהיה מוכן לחלוטין לכל מה שקשור ל-Jingle Bells!

חזירי טורבו בשמיכות

כן, הקלאסיקה העונתית הזו יכולה להיות מסובכת כשאתם מנסים נואשות להיראות רגועים תוך כדי צ'אט עם אורחים מיוחדים! אז קחו כמה נקניקיות בסגנון צ'יפולטה ואז עטפו בבייקון מפוספס מעושן. אם רוצים להכין כמות גדולה, תמיד אפשר לחתוך פריחה לשניים ועדיין לעטוף את הנקניקיות. כוונו את התנור על 190 מעלות צלזיוס, וכאשר חם מניחים את מגש האפייה עם החזירים בשמיכות למשך כ-30 דקות או עד להזהבה! היינו מציעים 'פשוט לבשל' עד להשחמה, ואז להוציא מהתנור ולתת להם להתקרר.

כשהם קרים מניחים אותם בזהירות במיכל מתאים למקפיא בגודל טוב. לבסוף, עדיף להוציא אותם 20 דקות לפני, כדי להפשיר ולהתרכך כשאתם מוכנים לאפות אותם ביום!

פשטידות טחון... קל!

הכנת פשטידות טחון מראש היא די קלאסית לגבי פעילויות חגיגיות שחוסכות זמן! אה כן, יש אנשים שהם כל כך מאורגנים!

קודם כל מכינים מאפה חמאתי יפה וחשוב מאוד ללוש את זה לכדור אבל לא להוסיף נוזלים נוספים. זה צריך להיות יציב ודומה לבצק קצר.

מחממים את התנור ל-200 מעלות. עכשיו אתה צריך לרפד במאפה את מגש האפייה המיני שלך, הכי טוב עם סוג של 12 חורים וכף מעט בשר טחון, לכסות במכסה מאפה ואז לאפות. אתה רק צריך ללחוץ את הקצוות של המכסה והבסיס יחד ללא צורך בחלב או חלבון ביצה.

אחרי שהם נאפו והתקררו, אלה יקפאו היטב עד שתהיו מוכנים לחברים או למשפחה!

רוטב חמוציות זה Go!

זה מועדף עונתי בבתים רבים במהלך חופשת חג המולד! המרכיבים מדברים בעד עצמם; סוכר מוסקובדו, מיץ תפוזים וחמוציות טריות או קפואות.

פשוט מביאים לרתיחה את הסוכר ומיץ התפוזים, ואז מערבבים פנימה את החמוציות. פשוט מבשלים עד שהכל מצטמצם מעט, אך אין צורך לבשל יתר על המידה. מניחים להתקרר, ואז תראו שזה יסמיך. זה יישמר במקרר כשבוע, וייקח עוד מטלה בזמן ביום שבו כיף צריך להיות המטרה העיקרית!

תהנה יותר זמן ויותר כיף במהלך עונת החגים!