קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס, פרושוטו & פרובולון Flatbread עם פקאנים מסוכרים

אגס, פרושוטו & פרובולון Flatbread עם פקאנים מסוכרים
מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פקאנים מסוכרים, פלפל טחון, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט תרד ואגסים עם אגוזי פקאן רימונים מסוכרים, אספרגוס בגריל + לחם שטוח פרובולון, ו Prosciutto Provolone Panini (מתכונים דומים).

הוראות

1
על משטח מקומח קל לחלק את הבצק לתוך 6 כדורים משוטחים בגודל שווה, ולאחר מכן רול דק כל לתוך 7 או 8 אינץ ' צורות כפריות או סיבובים באמצעות סיכה מתגלגלת מקומטת קלות. להפריש לנוח על 15 דקות מכוסה קלות, עד מוכן לבשל.בעוד שלוחות שטוחים מחממים את השמן במחבת יצוקה גדולה או במחבת כבדה אחרת. הגדר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל למחבת; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף, חום נמוך בינוני לבשל 10 דקות יותר עד הזהב עם הקצוות מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות. Deglaze המחבת עם חומץ שרי, ערבוב עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום והנח בצד.השתמש במגבת נייר כדי לנגב קצת שמן צמחי על עוד ברזל יצוק או מחבת כבדה תחתית אחרת. הגדר מעל חום בינוני גבוה. ברגע המחבת הוא די חם, לבשל את הלחם שטוח, אחד בכל פעם, עד נפוח וחום כהה כתמים, על 1 ½ עד 2 דקות לכל צד. תניח בצד.מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה על גבי כל אחד; מפזרים עם רוב הגבינה. למעלה כל אחד עם פרוסה פרושוטו, פרוסות pewar ומפזרים של הגבינה הנותרים וכמה פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרושוטופרושוטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מטאטא חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים כמה שיותר של לוחות שטוחים עקף על מחבת broiler כפי שיתאים בנוחות לצלות עד הגבינה הוא חרוך מעט ואת הקצוות flatbread מתחילים חום, על 4 דקות בהתאם למרחק ממקור החום. חזור על הפעולה עם הלוחות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
להעביר את לוחות שטוחים ללוח חיתוך או צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מפזרים לכל אחד מהם אגוזים ועלי קורנית. חותכים ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק