קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פטוצ'יני עם לימון ופלפל.

פטוצ'יני עם לימון ופלפל.
פטוצ'יני לימון-פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלמון ביצה, מלח כשר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פטוצ'יני עם פלפל לימון, פטוצ'יני אספרגוס עם לימון ופלפל, ו

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את הפטוצ ' יני ומבשל כמו התווית מפנה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
3
ניקוז, שמירה על 1/2 כוס מים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השאלוט וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מוזהב קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
להקציף את הקרם, חלמון ביצה וגרידת לימון בקערה. הפחת את החום לנמוך והוסף את תערובת הקרם והגבינה למחבת. לבשל, לטאטא, עד מעובה מעט, על 2 דקות. מתבלים במלח ו-2 עד 3 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים, מוסיפים מספיק מי בישול שמורים כדי לשחרר את הרוטב. מחלקים בין קערות ומקשטים עם יותר פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
9
צילום: Antinos Achilleos