פטוצ'יני עם לימון ופלפל.
פטוצ'יני לימון-פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלמון ביצה, מלח כשר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פטוצ'יני עם פלפל לימון, פטוצ'יני אספרגוס עם לימון ופלפל, ו
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את הפטוצ ' יני ומבשל כמו התווית מפנה.
ניקוז, שמירה על 1/2 כוס מים לבישול.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מוזהב קלות, על 3 דקות.
להקציף את הקרם, חלמון ביצה וגרידת לימון בקערה. הפחת את החום לנמוך והוסף את תערובת הקרם והגבינה למחבת. לבשל, לטאטא, עד מעובה מעט, על 2 דקות. מתבלים במלח ו-2 עד 3 כפיות פלפל.
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים, מוסיפים מספיק מי בישול שמורים כדי לשחרר את הרוטב. מחלקים בין קערות ומקשטים עם יותר פקורינו.
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה.