קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס קיכן

אגס קיכן
אגס Küchen עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך חלמון ביצה, אגסים בוסק בשלים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו קוצ'ן ענבים ואגסים קלויים, אגס-Cranberry Streusal Kuchen, ו אפרסק קוצ'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חלב 1 כפית סוכר מגורען בקערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להוסיף 1/4 כוס קמח, להכות במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מוסיפים ביצה שלמה, חלמון, וניל, מלח, הנותרים 1/3 כוס סוכר לנצח עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה לערבב 1 1 1/4 כוסות הנותרים קמח. להגדיל את המהירות בינונית ולהוסיף חמאה, ולאחר מכן להמשיך להכות, לעצור גירוד בצד של קערה פעם או פעמיים, עד הבצק הוא מבריק ויוצר גדילים ממשוט לקערה, על 3 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לקלף אגסים, לחתוך לאורכו לשמונים, וליבה. לזרוק אגסים עם חמאה מומסת 2 כפות סוכר חום בכוס 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה ולסדר בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אגסים צלויים, מסתובב בעדינות ערבוב מדי פעם, עד רך קל קרמל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
להעביר אגסים לצלחת עם מרית מחוררת. מערבבים פירורי לחם לתבנית אפייה, מגרדים את כל החלקים החומים והחמאה, ולאחר מכן מעבירים לקערה. מערבבים אגוזי לוז, קינמון, ונותר 2 כפות סוכר חום לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כָּתֵףכָּתֵף
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להעביר את הבצק למחבת springform ולהפיץ באופן שווה עם מרית גומי כדי לכסות את התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מפזרים חצי תערובת פירור על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. בעדינות לזרוק אגסים קלויים עם שאריות פירור תערובת לפזר אגסים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם ללא טיוטה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
אופים, חשוף, עד המשרד למגע וחום זהוב עמוק, כ 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה, 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הצד של פאן. מגניב בקושי חם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס