אורזו פטריות
גשו לסופר וקנו חמאה, פסטה אורזו, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . נסו אורזו פטריות שוויצרי, ריזוטו פטריות Orzo, ו ריזוטו אורזו ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/2 את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד חום זהוב.
מערבבים אורזו, פטריות, וחמאה שנותרה. מבשלים ומערבבים 5 דקות, עד שהחמאה נמסה והפטריות רכות.
יוצקים מים ויין למחבת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל. מבשלים 7 עד 10 דקות, עד אורזו הוא אל דנטה. מערבבים את גבינת הפרמזן והפטרוזיליה כדי לשרת.