אורז בסגנון ספגטי
אורז בסגנון ספגטי היא מנה עיקרית ללא גלוטן . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 40 גרם חלבון , 37 גרם שומן , ובסך הכל 822 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם בשר בקר טחון, אורז, גבעולים וחתיכות פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 58% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ספגטי סלרי בסגנון קפונטה , טונה וספגטי - בסגנון איטלקי , וצילומי קינוח דביק של אורז ומנגו בסגנון תאילנדי .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים.
מעבירים ל-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 15 דקות; לְרַגֵשׁ.
אופים 10 דקות יותר או עד שהאורז רך.