אורז בר ומרק פטריות
אורז בר ומרק פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמנת מתוקה, אורז, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: אורז בר-מרק פטריות, אורז בר עם מרק פטריות, ו אורז בר ומרק פטריות.
הוראות
שים אורז בר, מלח, ו 8 כוסות מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה יציבה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -45 דקות.
בינתיים, לשים פורצ ' יני בקערה קטנה ויוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים.
בואו לשבת עד רך, כ -15 דקות.
בסיר גדול, לבשל 1 כף. חמאה ופנצ ' טה מעל חום בינוני-גבוה עד שהבשר הופך חלק משומן והופך ורוד בהיר יותר.
הוסף פטריות כפתור וכרישה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לתת את הנוזל שלהם, על 10 דקות.
בינתיים, להרים פורצ ' יני מנוזל עם כפית מחוררת (הזמנת נוזל), קוצצים דק, ולהוסיף לסיר.
מפזרים ירקות ופנצ ' טה עם קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד הקמח מתחיל להיצמד לתחתית הסיר (לגרד אותו ככל האפשר תוך ערבוב).
מוסיפים יין, נוזל שמורות מן השריית פורצ ' יני (לשפוך לאט כדי להשאיר כל חצץ מאחור), ומרק. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה ומבשלים 15 דקות.
בינתיים, לשלב 4 כפות שנותרו. חמאה, פטרוזיליה ופלפל. תניח בצד.
מוסיפים אורז בר שמור לתערובת ירקות ומבשלים 10 דקות. מערבבים שמנת ומבשלים עד חם, על 1 דקה. מחלקים מרק בין 8 קערות ומגישים חם, עם מנה של חמאת פטרוזיליה על כל מנה.