קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

אורז בר ים תיכוני

אורז בר ים תיכוני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו אורז בר ים תיכוני עם זיתים ועגבניות, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים אורז בר ואורז חום ב 2 כפות שמן זית חם בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מטגנים בצל בשארית 1 כף שמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד למכרז. מערבבים צנוברים קלויים ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תערובת בצל לתערובת אורז. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®