קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

אורז בר ים תיכוני

אורז בר ים תיכוני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו אורז בר ים תיכוני עם זיתים ועגבניות, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים אורז בר ואורז חום ב 2 כפות שמן זית חם בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
מטגנים בצל בשארית 1 כף שמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד למכרז. מערבבים צנוברים קלויים ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
4
מוסיפים תערובת בצל לתערובת אורז. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל