איך להכין לחם וחמוצים
כיצד להכין לחם וחמוצים חמאה דורש כ 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 16 . מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך מלח, סוכר, מלפפונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה לא כל כך מדהים. נסו חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד מלפפונים, בצל, פלפלים ירוקים, שום ומלח. אפשר לעמוד כ 3 שעות.
בסיר גדול, מערבבים את חומץ סיידר, סוכר לבן, זרעי חרדל, זרעי סלרי, שיני חלב וכורכום. מביאים לרתיחה.
מסננים נוזלים מתערובת המלפפון. מערבבים את התערובת לתוך תערובת חומץ רותח.
הסר מהחום זמן קצר לפני התערובות המשולבות לחזור לרתיחה.
העברה למכולות סטריליות. חותם וצינה במקרר עד ההגשה.