אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כופתאות חזיר מוכנות מראש, מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות, ו סמוסה – אתה יכול לעשות מתאבנים הודיים בבית, אלה הם כופתאות מטוגנות ממולאות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים מים, גזר, סלרי, בצל, 3 גבעולים של טימין, עלה דפנה. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 1 שעה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להגביר את החום ולהביא את המניה לרתיחה. דלג על כל שומן עוף שמופיע על גבי המניה ושמור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שלב 2 עד 3 כפות של השומן השמור עם קמח בקערה קטנה; מערבבים לעשות משחה, מוסיפים יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את שומן העוף ותערובת הקמח למניה. להפחית חום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הסר בשר עוף מן הפגר ולהוסיף למניה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל חריף לפי הטעם. המשך להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
להקציף קרם פרש, חלב, 2 כפיות של עלי טימין, וביצים יחד בקערה גדולה. מערבבים בקמח עצמי עולה עד כמעט לחלוטין משולב; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמי
קרם פרש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
סקופ כמויות גדולות של תערובת הכופתאות על גבי ציר העוף. להגביר את החום מעט בינוני גבוה. כיסוי ומבשלים עד כופתאות מופיעים אור ורך, וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 10 עד 15 דקות.