קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

איך לעשות חמאת תפוחים כל היום

איך לעשות חמאת תפוחים כל היום
כיצד להפוך את חמאת תפוחים כל היום עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 1101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3684 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-30 דקות. . מתכונים דומים: כיצד להכין חמאת תפוחים (ללא תוספת סוכר),

הוראות

1
מניחים את התפוחים בבישול איטי. בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את התערובת על התפוחים בבישול האיטי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה.
4
להפחית את החום נמוך לבשל 9 עד 11 שעות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה חום כהה.
5
לחשוף ולהמשיך לבשל על 1 שעה נמוכה. מערבבים עם מקצף, אם תרצה, כדי להגדיל חלקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
כפית את התערובת לתוך מיכלים סטריליים, לכסות ולקרר או להקפיא.