קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

איך לעשות מניקוטי טורקיה

איך לעשות מניקוטי טורקיה
איך לעשות מניקוטי טורקיה הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, רוטב מרינרה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו מניקוטי ממולא-בדיוק כמו שאמא נהגה להכין, Manicotti תרד איפור קדימה, ו Manicotti תרד איפור קדימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לטאטא 2 ביצים, קמח, מלח, ו 1/2 כפית שמן זית יחד ביסודיות בקערה כדי להפוך את הבלילה חלקה מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבלילה בקירור למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים טורקיה, גבינת ריקוטה, 1 ביצה, 1/2 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו, גבינת מוצרלה, מיורן, פתיתי פלפל אדום, ופטרוזיליה איטלקית בקערה עד בשילוב יסודי. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרז ' ורםמרז ' ורם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה מברשת בנדיבות עם 1 כפית שמן זית, או לפי הצורך. לסובב על הבלילה 1/4 כוס לתוך החלק התחתון של המחבת ולהטות כדי ליצור פנקייק דק המכסה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד לתחתית קרפ יבש, 60 עד 90 שניות. הפוך קרפ ומבשל עד הצד השני יש כתמים קטנים משחימים, 60 עד 90 שניות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 6 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
5
להעביר קרפים לצלחת כפי שאתה עושה אותם.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
6
מורחים על 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x12 אינץ'. השתמש במברשת כדי להפיץ על 1/2 כפית שמן זית בשכבה דקה את הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מניחים קרפ, צד גומות למטה, על משטח עבודה; להפיץ על 1/3 עד 1/2 כוס מילוי על קרפ בקו במורד האמצע.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
רול קרפ מעל מילוי טאק בקצוות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להניח קרפ מלא לתבנית האפייה. חזור עם קרפים הנותרים מילוי לעשות 6 מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מורחים הנותרים 1 כוס רוטב מרינרה על מניקוטי בשורה באמצע קרפים, מכסה 1/3 באמצע של מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
מניקוטימניקוטי
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן-רג ' יאנו על כל מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מניקוטימניקוטי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
טפטוף מניקוטי עם הנותרים 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
13
אופים בתנור שחומם מראש עד מניקוטי מעט השחמה ונפוחה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
בואו לעמוד 5 דקות כדי להתקרר.
15
מקשטים עם 1/3 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו ו 1 כף פטרוזיליה איטלקית לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת