מאכלים צרפתיים מסורתיים

איפה להתחיל? מאכלים צרפתיים מסורתיים מסובכים לדבר כמו שיש הרבה מנות נהדרות. צרפת תמיד שגשגה מחקלאות טובה והיסטוריה קולינרית חזקה. אוכל אזורי יוצא דופן באמת משתנה מהצפון לדרום.

הבישול הצרפתי מתועד היטב ונקודת התחלה אחת הייתה עם כתבי המפתח של פייר לה וארן באמצע המאה ה-16. "Le Cuisinier Francois" המשפיע מאוד שלו הוא עדיין מקור חיוני לכל השפים השואפים!

אם התמזל מזלכם לחזות בבישול צרפתי ממקור ראשון, תבינו שקסם ומסתורין מסוימים שוררים במטבח צרפתי שאין כמותו!

מרק בצל צרפתי

כאשר מוצג היטב, זהו דבר נפלא, שכן הוא פשוט ואלגנטי בו זמנית. אפשר לומר שמרק בצל נהדר הוא 'השמלה השחורה הקטנה' של עולם המרקים. זה עובד כמעט עם כל דבר והוא אוכל סטנדרטי נהדר.

מרק הבצל שאנחנו מרימים כאן עשוי עם כל הטעמים הנהדרים של צרפת. הוא משתמש בציר בקר טוב, בצל מקורמל, לחם קלוי וגבינת Gruyére רכה. מְסוּגנָן.

אסקרגו נשמע טוב יותר מחלזונות

עדיין התחת של בדיחה רבות שמטרתה לזלזל איכשהו באוכל הצרפתי. האסקרגו הוא מעדן משובח שנאמר לנו לחשוש ממנו על ידי דור קודם שלא ידע על היתרונות הכפריים של בעלי הטעם הזעירים האלה.

הדרך העיקרית לאכול חלזונות היא לחמם דרך הבשר ולמרוח כמויות גדוש של חמאת פטרוזיליה וחמאת שום בצלחת קטנה ואלגנטית. מעניין לציין שהחלזונות המועדפים ביותר הם חילזון הבורגונדי שהוא כיום מין מוגן מאוד.

קרפים

קרפים בניגוד לפנקייק נעשים בכזו עדינות, שלמעשה יש יום המוקדש כולו לקרפ בצרפת כדי לכבד את העונג המתוק הזה. זהו אוכל שצריך לאכול בצרפת ורצוי מקרפרי שיאפשר לכם לבחור את אחת התוספות המדהימות. חלק מהקלאסיקות הן קרפ סוזט שהוא סוכר מקורמל, משקאות חריפים כמו גראנד מרנייה ומיץ תפוזים. וואו!

קאסול

זו מנה שלא תשאיר אתכם מאוכזבים. קאסולה היא מנת שעועית המשלבת שעועית לבנה עם קונפי של ברווז, חזיר ונקניקיות חריפות. זה מבושל בדרך כלל ב"קדרת" חרס ויכול לנצל את הטובים ביותר באזור.

בצורה זו, זוהי מנה נהדרת להסתגל ולבשל עם מיטב הבשרים העומדים לרשותכם. הדבר נכון גם לגבי השעועית מכיוון שתמיד היו כמה וריאציות נחמדות בהתאם לבחירת המרכיבים המקומיים של השף.

טארט טאטן

סוכר מקורמל, מאפה מתקלף ותפוחים מהבילים הם הגוף והנשמה של תענוג הפטיסרי הקלאסי הזה. אחד הקינוחים הצרפתיים הקלאסיים זה אחד מאותם פריטים שצריך לסמן מכל חובב גסטרו רציני.

אם במקרה אתם מטיילים בצרפת אז אולי הכי טוב באזורים הצפוניים שבהם יש תפוחים בשפע. האגדה של הטארט הזה היא שכאשר סטפני טאטין עשתה טעות עם עוגת תפוחים רגילה כשהיא עסוקה במטבח היא תיקנה את הטעות שלה וגילתה לשמחתה מנת תפוחים מהפכנית!

סופלה שוקולד

הצעה אחרונה של Fooddiez לסיים בנימה מתוקה היא סופלה השוקולד. סופלר בצרפתית פירושו 'להתפח' וזה בדיוק מה שהקינוח העשיר להפליא הזה עושה. תיאור אחד של סופלה טוב מתאר את החוויה בדומה לנגיסה בענן!

זה קינוח חובה לנסות!