אמנון בסגנון קוסטה ריקה אפוי עם אננס, שעועית שחורה ואורז
גשו לסופר וקנו סוכר, כוסברה, אננס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו גאלו פינטו (אורז ושעועית קוסטה ריקה), אמנון קוסטה ריקני, ו מרינדה קוסטה ריקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז ואת מרק עוף בסיר מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל, על 20 דקות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, מיץ ליים, שמן, 2 כפות של כוסברה, שום, וסוכר; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את פילה אמנון למרינדה, פונים למעיל. להשרות במקרר במשך 20 דקות, מפנה מדי פעם.
מערבבים יחד את האורז מבושל, סלסה, שעועית, אננס, ונשארו 2 כפות של כוסברה בתבנית אפייה 2 או 3 ליטר.
הסר את אמנון מן המרינדה, להזמין את המרינדה, ולהניח את פילה דגים על תערובת האורז, חופפים במידת הצורך.
יוצקים את המרינדה השמורה על הדגים. מרעפים את פרוסות הלימון על הדג.
אופים עד פתיתי דגים בקלות, הוא אטום, מבושל דרך, 25 עד 30 דקות.
מקשטים עם כוסברה קצוצה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו]()
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.