אספרגוס בגריל איטלקי של באק
אספרגוס בגריל איטלקי של באק נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. אם יש לך אספרגוס, חמאה, תיבול עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: באק הקלטי, ניו אורלינס באק, ו ניו אינגלנד באק.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה עם שמן זית על אש בינונית; מניחים חניתות אספרגוס במחבת.
כאשר אספרגוס מתחיל לרחוש מעט, טפטוף ברוטב פלפל חריף ולהוסיף שקדים, תיבול איטלקי, ובצל למחבת.
להזיז את האספרגוס סביב במחבת עם כפית לחשוף שקדים ובצל לחמאה ולשמן; לבשל עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום לנמוך, ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מפזרים אספרגוס עם גבינת פרמזן וחום עד גבינה נמסה, על 5 דקות יותר.