קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס ופרמזן פסטה לזרוק

אספרגוס ופרמזן פסטה לזרוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטה אספרגוס ופרמזן. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 276 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, פרמזן, עגבניות משומרות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה מוצק. נסו עוף-פרמזן פסטה לזרוק, אספרגוס - תרנגול הודו פסטה לזרוק, ו האביב אספרגוס פסטה לזרוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים פלפל לשניים לאורכו; השלך זרעים וקרומים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאי פלפל, דפנות העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים בשקית ניילון עם רוכסן; חותם.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
תן לעמוד 10 דקות. מקלפים וחותכים לרצועות.
6
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים פלפל, פלפל אדום כתוש, ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות). מביאים לרתיחה; מבשלים 7 דקות. מערבבים אספרגוס; מבשלים 4 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
11
שלב בקערה גדולה תערובת פטריות, פסטה ו 1/4 כוס גבינה, והשליך היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי