קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס עם ויניגרט פרמיג'אנו-רג'יאנו

אספרגוס עם ויניגרט פרמיג'אנו-רג'יאנו
אם יש לך אספרגוס, שמן זית, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו, קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, ו Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. הכן קערה של מי קרח מלוחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את האספרגוס גזוז במים רותחים ולתת למים לחזור לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר אספרגוס מן המים הרותחים ולצלול מיד לתוך מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר ממי הקרח, טפיחה יבשה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה קטנה משלבים את שמן הזית, חומץ יין אדום ופרמג 'יאנו-רג' יאנו. מתבלים במלח. זרוק את האספרגוס בויניגרט. מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים את הביצה התפוררה לבן וצהוב.
מרכיבים שתצטרך
7
קרא לעצמך כוכב-על!
8
אפריל-למה אנחנו אוהבים: אספרגוס
מרכיבים שתצטרך