אספרגוס עם ויניגרט פרמיג'אנו-רג'יאנו
אם יש לך אספרגוס, שמן זית, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו, קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, ו Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. הכן קערה של מי קרח מלוחים היטב.
מניחים את האספרגוס גזוז במים רותחים ולתת למים לחזור לרתיחה מתגלגלת.
הסר אספרגוס מן המים הרותחים ולצלול מיד לתוך מי הקרח.
הסר ממי הקרח, טפיחה יבשה, ושמורה.
בקערה קטנה משלבים את שמן הזית, חומץ יין אדום ופרמג 'יאנו-רג' יאנו. מתבלים במלח. זרוק את האספרגוס בויניגרט. מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים את הביצה התפוררה לבן וצהוב.
אפריל-למה אנחנו אוהבים: אספרגוס