אספרגוס פורמטו עם פונדטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אספרגוס פורמטו עם פונדטן. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו אגוז מוסקט, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פורמטו די אספרגי (טרין אספרגוס), אספרגוס פורמטו, פונדנטה + פאן קונומט, ו ספורמטו.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר של 2 ליטר עד להקצפה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה קמח עם מטרפה. מבשלים על אש נמוכה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים 1/2 מהחלב החם ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את החלב שנותר ומקציפים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה, מוסיפים אגוז מוסקט, חום נמוך ומבשלים 10 דקות. ניתן להשתמש חם או קר.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מוסיפים 2 כפות מלח. מסננים את האספרגוס עד שהוא רך (דקה 1) ומסירים לאמבט קרח ומרעננים. לאחר שהאספרגוס התקרר, מוציאים מאמבט הקרח ומייבשים.
חותכים את אספרגוס מקורר ב 1/
חותכים את החלק העליון 1/2 לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומניחים את החלקים בצד.
מניחים את החצאים התחתונים במעבד מזון ומערבבים למחית דקה.
בקערת ערבוב מערבבים את האספרגוס המחית, הבשמל, המלח, אגוז המוסקט, הפרמזן, הביצים והחלמונים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מקפלים בעדינות את החצאים העליונים של חלקי האספרגוס שהונחו בעבר בצד.
חמאה תבנית צרור בגודל 8 אינץ ' ומצפה בפירורי לחם.
יוצקים את תערובת האספרגוס לתבנית הצרור. ממלאים תבנית אפייה בגודל 12 אינץ ' 2/3 מלאה במים חמים.
מניחים את תבנית הבונד על תבנית האפייה, כך שהבונד עומד במים החמים. מכניסים בזהירות את תבנית האפייה (עם תבנית הצרור) לתנור.
אופים עד שחלקו העליון של הספורמטיו חום זהוב וקיסם טבול יוצא נקי, בערך 35 עד 40 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר 15 דקות. בינתיים הכינו את הפונדטה.
מערבבים את הפונטינה המגוררת, השמנת הכבדה והמלח והפלפל בסיר קטן.
מחממים בעדינות, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
להגשה: הופכים את הפורמטו לצלחת גדולה.
חותכים לפרוסות בגודל 2 אינץ ' ומניחים את הפרוסות על צלחות הגשה. כף את הפונדטה מעל הפרוסות והגיש מיד.