צלע צלויה עם סלט ארוגולה
צלע צלוי עם סלט ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1380 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 120 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך ארוגולה, חרדל דיז'ון, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלע טוסקנה, סטייק צלע צלוי, ו סטייק צלע צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הסטייק שלך מהמקרר ותן לו להגיע לטמפרטורת החדר (כ -30 דקות). בינתיים, פרוס את הבצל האדום שלך ותן לו להשרות בקערה של מים קרים מאוד. עכשיו לשפשף סטייק עם כמות נדיבה של מלח ים.
תוסיף פלפל אם אתה רוצה. (אני מעדיף בלי.)
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל להבה גבוהה עד המחבת היא מאוד, מאוד חמה. לזרוק את הסטייק על ומבשלים 4 דקות; להעיף ולבשל עוד
הסר לצלחת ולאפשר לנוח במשך 10-12 דקות לפני חיתוך דק.
בזמן שהסטייק שלך מתבשל, תכיני את רוטב הסלט שלך.
להקציף דבש, חרדל וחומץ יחד. ואז לטאטא בשמן זית כדי emulsify. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הצורך.
כאשר הסטייק שלך נח, לנקז את הבצל להתייבש עם מגבת נייר.
מערבבים בקערה עם ארוגולה, וזורקים היטב עם הרוטב.
מגישים סטייק פרוס שלך עם ערימה של סלט רתום בצד, או על גבי.