קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרסו וג'לי שוקולד

אספרסו וג'לי שוקולד
גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", " ג'לטין", "חצי שוקולד צ' יפס " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו אספרסו וג'לי שוקולד, מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מניחים על מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, על 5 דקות. כפית את התערובת לתוך החלק התחתון של 6 כוסות אספרסו. להכניס למקרר עד סט, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים 1/2 כוס מים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מפזרים את הג ' לטין על גבי ומניחים בצד במשך 5 דקות עד מתרכך. בסיר קטן, לשלב עוד 1/2 כוס מים, סוכר, ואבקת אספרסו. מביאים לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
יוצקים את תערובת האספרסו על הג 'לטין ומקציפים עד שהג' לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף בליקר הקפה. להפריש להתקרר, כ -15 דקות. מצקת את תערובת הג ' לטין על שכבת השוקולד. להכניס למקרר עד סט, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
עבור קצפת: בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את הקרם במהירות בינונית עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים את הוניל ומכים עד שהקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
7
תן לג ' לי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מנה עם קצפת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
GummiesGummies