אסקרול ומרק פרמזן עם קציצות עוף
אסקרול ומרק פרמזן עם קציצות עוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, קליפת פרמזן, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק אסקרול ואורזו עם קציצות פרמזן הודו, מרק עוף איטלקי עם כדורי בשר ואסקרול, ו Minestra (Escarole ומרק כדורי בשר קטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים escarole, בצל, סלרי, גזר, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתרככים אבל לא השחמה, כ 15 דקות.
מוסיפים ציר עוף, עלה דפנה וקליפת פרמזן. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים עד ירקות מתרככים לחלוטין וטעמים מפותחים, כ 45 דקות.
בינתיים, לשלב עוף, גבינה, ביצה שמנת כבדה, אגוז מוסקט, ו 1 כפית מלח כשר (או 1/2 כפית מלח שולחן) בקערה גדולה. מתבלים היטב עם פלפל שחור. לזרוק עם הידיים לשלב.
העברת תערובת למעבד מזון ותהליך עד חלקה, על 30 שניות.
העברה לשקית צנרת מצויד קצה עגול 1/2 אינץ', או שקית רוכסן נעילה חובה כבדה עם חור 1/2 אינץ ' לחתוך בפינה אחת.
כאשר המרק מבושל, לעשות את כדורי הבשר על ידי צנרת אותם על המרק החם, חיתוך אותם ב 1/2 אינץ ' מגזרים עם קצה של סכין חיתוך חדה. כאשר כל הכופתאות משמשים, להביא מרק לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. להשליך עלי דפנה ופרמזן קליפה, עונה לטעום עם מלח ופלפל, מערבבים פטרוזיליה, ומגישים, מטפטף עם שמן זית כתית יותר ליד השולחן.