אפוגטו קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Affogato אל Caffè. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 406 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא קפה נטול קפאין חזק, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Piccolo Affogato Al Caffe, עוגת מוקה Caffé, ו Caffe Shakerato (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר להביא את החלב לרתיחה על חום בינוני גבוה.
הסר מהחום ולהוסיף את האספרסו.
בקערת ערבוב, לנצח את החלמונים עד צהוב חיוור. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד סרטים צהובים בהירים טופס כאשר המקצף מורמים. מערבבים במחצית החלב החם, ולאחר מכן מערבבים בחלב הנותר. מבשלים על אש נמוכה ללא רותחים עד שהתערובת מעילה את גב כף בעובי ושוקעת מעט, כ 4 עד 5 דקות. מערבבים את וניל וצינה במשך 1/2 שעה.
מקציפים 1 1/2 כוסות של הקרם לפסגות נוקשות לקפל לתוך תערובת פודינג.
העברה למכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן. (חצי הגמר יכול להיות מורכב עד 2 שבועות מראש).
מקציפים את 1/2 כוס קרם הנותרים לפסגות רכות.
מניחים 1 כף של semifreddo בכל אחד משמונה כוסות גבוהות.
יוצקים 1 כוס קפה מקורר על כל כף, מנה עם קצפת, ואבק עם קקאו.
Reprinted with permission from Mario Batali Holiday Food by Mario Batali. © 2000 Clarkson Potter