אפונים ואורז בהמיים אותנטיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך אפונה יונה, אורז חום, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: Bahamian Peas & Rice, אפונה Bahamian ואורז, ו אורז מקסיקני אותנטי.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל, ומטגנים עד שקוף. מערבבים את הפלפל הירוק, בשר חזיר, רסק עגבניות, עגבניות, בייקון, בשר משומר, ואפונה יונה. מתבלים בקורנית, מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בשר משומר
אפונה יונה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מערבבים את חלב הקוקוס, מים ורוטב בראונינג, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז. חזור לרתיחה, ואז מערבבים, מכסים, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך כ 45 דקות, עד רייס מכרז. מערבבים מדי פעם.