אפיית בראנץ' אביבית
אפיית בראנץ' אביבית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1000 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.01 $ למנה. אם יש לך אבקת שום, גבינת מוצרלה רזה חלקית, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אפיית בראנץ' של Spring-Ahead , Bake-Ahead Spring Brunch Bake ו- Special Brunch Bake .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הלחם, האספרגוס, הבשר והגבינה.
להקציף את החלבונים, הביצים, החלב, מיץ הלימון ואבקת השום; יוצקים על תערובת הלחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
העבר ל-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות. חושפים ואופים 8-10 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.