אפרסמון מתוק ולחם אגוז קלוי
אפרסמון מתוק ולחם אגוז קלוי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, פירה hachiya אפרסמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם אגוז קלוי, לחם אגוז קלוי, ו שום קלוי, מטבל Fetan ואגוזים, לחם שטוח קלוי.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מערבבים את הסוכר ואת החומרים הבאים 5 (דרך ביצים) בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים תערובת אפרסמון לתערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב. מערבבים אגוזים וצימוקים זהובים. הבלילה כפית לתוך 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. לקרר את הכיכרות לחלוטין על מתלה תיל.
כדי להאיץ את תהליך ההבשלה, להקפיא את הפרי בן לילה או עד מוצק. להפשיר את האפרסמון; כאשר רך, זה יהיה מתוק פחות עפיצות.
חותכים את הפרי הבשל לשניים. לגרוף את עיסת עם כפית.
כדי להשיג עקביות אפילו, למקם את הבשר בתוך מסוק קטן ולעבד עד חלקה. זה מבטיח פירה אפרסמון ישולבו באופן שווה לתוך חובטים.