ארוחת ערב הערב: פריטטה של מנגולד שוויצרי
ארוחת ערב: Chard Frittatan השוויצרי נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: דיונון עם Chard שוויצרי, ארוחת ערב: גרגרי חומוס קלויים ונקניקיית כבש עם Chard שוויצרי, ו ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה לקוביות בקערה קטנה, לכסות עם צלחת, ומיקרוגל על גבוה במשך 3 עד 4 דקות, עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג.
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, כ 3 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את המזג ואת התזה של מים, כיסוי, ומבשלים עד המזג הוא רך לחלוטין.
הוסף יותר מים במידת הצורך אם המחבת היא יבשה מדי ואת chard הוא עדיין קשה. לפני שתמשיך, לבשל את כל שאריות לחות, ולאפשר להתקרר.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם מלח וגבינות, ולאחר מכן מערבבים בתערובת chard ובצל ותפוחי האדמה.
מחממים את החמאה במחבת בינונית או קטנה על חום בינוני עד קצף, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הביצה. מבשלים עד הקרקעית והצדדים מתחילים להגדיר, ולאחר מכן להעביר לתנור ולהמשיך לבשל עד שהמרכז הוא מוצק, 5-15 דקות בהתאם לצורת המחבת. אפשר להתקרר קצת לפני ההגשה.