קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ארוחת ערב הערב: פריטטה של ​​מנגולד שוויצרי

ארוחת ערב הערב: פריטטה של ​​מנגולד שוויצרי
ארוחת ערב: Chard Frittatan השוויצרי נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: דיונון עם Chard שוויצרי, ארוחת ערב: גרגרי חומוס קלויים ונקניקיית כבש עם Chard שוויצרי, ו ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את תפוחי האדמה לקוביות בקערה קטנה, לכסות עם צלחת, ומיקרוגל על גבוה במשך 3 עד 4 דקות, עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, כ 3 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את המזג ואת התזה של מים, כיסוי, ומבשלים עד המזג הוא רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
הוסף יותר מים במידת הצורך אם המחבת היא יבשה מדי ואת chard הוא עדיין קשה. לפני שתמשיך, לבשל את כל שאריות לחות, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם מלח וגבינות, ולאחר מכן מערבבים בתערובת chard ובצל ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחממים את החמאה במחבת בינונית או קטנה על חום בינוני עד קצף, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הביצה. מבשלים עד הקרקעית והצדדים מתחילים להגדיר, ולאחר מכן להעביר לתנור ולהמשיך לבשל עד שהמרכז הוא מוצק, 5-15 דקות בהתאם לצורת המחבת. אפשר להתקרר קצת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות