ארוחת ערב ראשון: לנקשייר הוטפוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: Lancashire Hotpot. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, שמן צמחי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קנקן חם לנקשייר, יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies, ו יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka (מתכונים דומים).
הוראות
כליות אבק עם קמח. ממיסים חמאה במחבת גדולה, ואז מטגנים כליות עד השחמה, כ 2 דקות לכל צד. ברגע שהכליות חומות, להסיר מהמחבת ולהוסיף מערבולת גדולה של שמן צמחי; צורב בשר מבושל בקבוצות עד חום מכל הצדדים ושמורה.
מוסיפים שום, גזר, סלרי, בצל ותימין למחבת, ומבשלים עד שהירקות מתחילים לרכך, פיסות חומות מצולקות מתחתית המחבת, כ -6 דקות.
מוסיפים מלאי בשר ומביאים לרתיחה, ואז הופכים לנמוך בזמן שאתם מכינים תבנית אפייה.
מניחים חצי תפוחי אדמה דפוס חופף על החלק התחתון של צלחת אפייה גדולה אטום עם מכסה הולם הדוק.
יוצקים תבשיל על תפוחי האדמה, ומעל עם שאר תפוחי האדמה פרוסים דפוס חופף. מכסים במכסה ומניחים בתנור עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 1 שעה.
הסר מהתנור ואת הנקודה עם חתיכות של חמאה. הפוך תנור לטגן ותפוחי אדמה חומים עד זהב עמוק; לאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם כוס גדולה של שיכר חום.